Upgrade to XE6?

This is the forum for general discussion.

Moderator: 2ffat

Post Reply
MWeingarden
Posts: 3
Joined: Wed Nov 28, 2012 10:38 am

Upgrade to XE6?

Post by MWeingarden »

I am currently run XE2. I have no plans at this time for cross platform development. Would it be worthwhile for me to upgrade to XE6?

Thanks
User avatar
2ffat
Forum Mod
Forum Mod
Posts: 450
Joined: Wed Jun 23, 2004 7:07 am
Location: South Hill, VA
Contact:

Re: Upgrade to XE6?

Post by 2ffat »

I just upgraded from XE2 to 6. I don't do any cross-platform development (yet), but I do want the ability to compile in 32 and 64 bit. I also felt that since XE2 was "so old" that if I didn't upgrade soon, I would have to pay the new user price instead of the upgrade price.
James P. Cottingham

Look at me still talking
when there is science to do.
MWeingarden
Posts: 3
Joined: Wed Nov 28, 2012 10:38 am

Re: Upgrade to XE6?

Post by MWeingarden »

Have you seen any advantages or disadvantages using XE6?

Thanks
User avatar
2ffat
Forum Mod
Forum Mod
Posts: 450
Joined: Wed Jun 23, 2004 7:07 am
Location: South Hill, VA
Contact:

Re: Upgrade to XE6?

Post by 2ffat »

I have not had time to recompile all my programs but the ones I have, have compiled without any problems.
James P. Cottingham

Look at me still talking
when there is science to do.
Post Reply